O nama

Mreža pružatelja pravne pomoći na Zapadnom Balkanu (WeBLAN)

Nevladine organizacije Udruženje Vaša prava BiH, Praxis iz Srbije, Program građanskih prava Kosova, Pravni Centar iz Grne Gore, Udruženje makedonskih mladih pravnika iz Makedonije i Informativni pravni centar iz Hrvatske, potpisale su 13. ožujka 2012. godine u Sarajevu Memorandum o razumijevanju kojim je formirana Mreža pružatelja pravne pomoći na Zapadnom Balkanu (WeBLAN – Western Balkan Legal Aid Network).

Europska mreža za osobe bez državljanstva

Osnovana 2012, The European Network on Statelessness (ENS) je otvorena i rastuća mreža nevladinih organizacija, akademskih inicijativa i individualnih stručnjaka posvećenih radu s ciljem smanjenja bezdržavljanstva (apatridije) u Europi. IPC se pridružio ENS-i 2012. godine kao pridružni član.

Platforma 112

Platforma 112 je zagovaračka mreža koja okuplja šezdeset organizacija civilnog društva iz Republike Hrvatske, a koje se niz godina bave zaštitom ljudskih prava, demokratizacijom, izgradnjom mira, suzbijanjem korupcije i zaštitom javnih resursa, posebno okoliša.

„Mreža podrške i suradnje za žrtve i svjedoke kaznenih djela“

Program „Mreže podrške i suradnje žrtvama i svjedocima kaznenih djela“ kreiran je s ciljem osiguravanja pružanja pomoći i podrške žrtvama i svjedocima kaznenih djela u županijama u kojima nisu osnovani odjeli za podršku žrtvama i svjedocima.